Voor & na foto's

Op deze pagina kun je zien wat voor effecten de behandelingen hebben die ik uitvoer. Van elke behandeling worden een paar voorbeelden getoond. Als je klikt op een voorbeeld dan wordt de foto zichtbaar.

Bovenooglid correcties

Een vermoeid uiterlijk is vaak als eerste rondom de ogen te zien. Een bovenooglid correctie kan dan wonderen doen.

De Enbloc halsfacelift

Bij deze operatie gaat het om het geheel. Om het totaal beeld. Alles moet samen kloppen. Alleen zo kan je je uitstraling binnen natuurlijke grenzen weer in lijn brengen met hoe je je voelt.

Neuscorrecties

Een goede neuscorrectie brengt rust in het gezicht. Met de preservation rhinoplasty techniek hou je de neusrug zoveel mogelijk intact. Daardoor heb je niet alleen een veel snellere genezing, maar lukt het ook om heel natuurlijke resultaten te behalen.

Kin (en hals) correctie

De kin en hals vormen samen een twee eenheid en bepalen de definitie in de onderste helft van het profiel. Een herstel van de balans in dit gebied heeft meestal een enorm positieve impact op de rest van het gezicht.

Spreekt je dit aan?

Als je hier meer over wilt weten en met name wat dit voor jou zou kunnen betekenen, kun je via onderstaande formulier contact met me opnemen om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Belangrijke informatie

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we het liefst nog wat meer informatie. Onderstaande velden zijn niet verplicht, maar helpen me om je aanvraag zo goed mogelijk af te handelen.

Bedankt voor je aanvraag

Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.