Wie is Dr. van der Meulen

Hallo en welkom,
Mijn naam is Jacques van der Meulen.
Ooit begonnen als kinder plastisch chirurg voor aangeboren schedel en aangezichtsafwijkingen, ben ik door geëvolueerd naar de esthetische plastische chirurgie van het aangezicht.

Mijn handelsmerk is natuurlijke uitstraling

Mijn passie is de rol die jou gezicht speelt in je omgang met andere mensen. Je gezicht bepaalt je identiteit, hoe je overkomt, hoe je communiceert en hoe andere mensen op je reageren.

Ik ben me zeer bewust van de waarde van die eerste indruk en neem jouw eigen uitstraling als basis voor mijn behandelingen. Ik verricht met name neuscorrecties en facelifts, inclusief alles wat daarbij komt kijken om je gezicht in balans te houden, zoals ooglidcorrecties en kincorrecties. Wat ik doe moet nooit afleiden, maar juist accentueren wie je bent. Je uitstraling moet kloppen en bij je passen, met respect voor je natuurlijke grenzen.

Ik streef ernaar om het zo te doen dat alles weer op z’n plek valt. Je oogopslag, je persoonlijkheid, de vorm van je gezicht.

Mijn werkwijze

Bij ons eerste gesprek luister en observeer ik, en neem dan je zorgen en wensen als uitgangspunt voor mijn overweging van de mogelijkheden. Bij de analyseer je uitstraling komen zaken zoals aantrekkelijkheid, openheid, betrouwbaarheid, frisheid, charisma, daadkracht, accenten en balans aan bod.

Ik laat zien hoe ik dat voor je kan verbeteren en wat het effect daarvan zal zijn. Daarbij probeer ik zo duidelijk mogelijk te zijn zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ik werk met respect voor wie je bent en wat je van me vraagt en ik zorg voor het beste resultaat binnen de grenzen van de realiteit.

Het minimaliseren van de tijd dat je "er even uit bent", van de impact en van de risico’s is een constant streven, omdat ik graag wil dat je met zo min mogelijk “gedoe” en binnen zo kort mogelijke tijd met een zo optimaal mogelijk resultaat weer aan de slag kunt.

Ik ga professioneel met feedback om en hou mezelf regelmatig de spiegel voor, op zoek naar evolutie.

En ik werk met het beste team, in een kliniek waar kwaliteit bovenaan staat, zowel vóór, tijdens als na de operatie.

Waar ik voor sta

Ik ben overtuigd van het effect van uitstraling op communicatie en interactie, bij iedere ontmoeting die je hebt.

Leeftijdsadequaat optimaliseren is wat ik nastreef, maar ik geloof daarbij niet in één manier voor iedereen.

Ik ben me bewust van het vertrouwen dat mensen moeten hebben om hun gezicht aan iemand toe te vertrouwen en evolueer elke dag om dat vertrouwen waard te blijven.

Mijn operatie technieken zijn gericht op minimale genezingstijd (zo kort mogelijke en onopvallend mogelijke littekens met zo efficiënt mogelijke operaties).

Ik weet dat operaties een enorm positief verschil kunnen maken. Toch geloof ik niet in perfect. Maar wel in optimaal. Het moet bij je passen.

Kijk hier voor mijn resultaten

of hier voor mijn referenties