Mannelijke overtuigingskracht

Het effect van je boodschap wordt voor een groot deel bepaald door hoe je die overbrengt. En een van de meeste relevante factoren daarin is je gezicht.

Wat zegt je gezicht?

Bij ondernemingen groeit het besef dat het er niet alleen om gaat wat je zegt, maar vooral ook om hoe je het zegt. Om die reden sturen business coaches op communicatie en personal styling.

Iedereen investeert in de kapper, de orthodontist, Italiaanse schoenen en een maatpak, maar vergeet daarbij dat je je gezicht de hele dag bij je hebt. En je gezicht is veel belangrijker dan al die andere dingen samen als het gaat om hoe mensen op je reageren op de werkvloer.

Betrouwbaarheid, daadkracht en overtuigingskracht

Als we naar andere mensen kijken, dan kijken we niet naar details, maar naar wat diegene uitstraalt. Is iemand benaderbaar? Heeft iemand een open gezicht en een positieve uitstraling? Ziet hij er daadkrachtig of incapabel uit? Of juist negatief, nors en vermoeid, zodat je onbewust besluit dat je maar beter morgen terug kunt komen. Maar je brein concludeert ook automatisch of iemand vertrouwen opwekt, succesvol is of overkomt alsof hij z’n zaakjes voor elkaar heeft. Gedragswetenschappelijk onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat je gelaatstrekken significant bijdragen aan of je besluitvaardig, daadkrachtig of overtuigend overkomt. En dus of er naar je geluisterd wordt. Of dat een klant op intuïtie besluit juist met jou in zee te gaan.

De wetenschap als basis

Met behulp van een aangezichtsscan, gebaseerd op een gedragswetenschappelijk algoritme, kan ik je uitstraling analyseren. Daarmee wordt bijvoorbeeld duidelijk hoeveel daadkracht, leiderschap of betrouwbaarheid je uitstraalt. Ik kan je vervolgens laten zien welke aanpassingen er nodig zijn om je uitstraling te optimaliseren. Vaak is zoiets al te bereiken met relatief kleine behandelingen.

Spreekt je dit aan?

Als je hier meer over wilt weten en met name wat dit voor jou zou kunnen betekenen, kun je via onderstaande formulier contact met me opnemen om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Belangrijke informatie

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we het liefst nog wat meer informatie. Onderstaande velden zijn niet verplicht, maar helpen me om je aanvraag zo goed mogelijk af te handelen.

Bedankt voor je aanvraag

Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.