Beoordelingen

Hals-facelift

10

“Dr. van der Meulen beloofde mij dat ik binnen 5 dagen zonder blauwe plekken weer naar een happening zou kunnen gaan. Er was geen woord van gelogen, na 5 dagen was ik inderdaad weer toonbaar om mijn functie uitoefenen. En ik ben zeer tevreden over het resultaat!”

Halsfacelift

9,9

“Het resultaat is precies zoals je zei. Wat me zo opvalt is dat je me niet mooier hebt gemaakt dan ik al was. Maar je hebt het wel meer zichtbaar gemaakt.”

Hals-facelift met bovenooglidcorrectie

9,7

“Intake, behandeling, nazorg en communicatie naderen de perfectie. Betrokken team dat een uitstekend resultaat heeft neergezet.”

Hals-facelift

9,7

“Als ik dan de foto’s zie kan ik alleen maar dankbaar zijn! Dank voor de goede zorgen en de persoonlijke begeleiding! Ben blij met zo’n goede arts!”

Neuscorrectie en borstvergroting

9,8

“Fantastische arts en prachtig resultaat!”

Hals-facelift

8,6

“Duidelijke informatie, Dr. van der Meulen legt uit wat er gebeurt en dan gaat het ook precies zo! Ik ben super tevreden en heel erg blij met het resultaat!”

Hals-facelift

10

“Heel lang uitgekeken naar deze ingreep. Superblij met het resultaat. Deze doktor staat voor zijn vak. Is eerlijk en enorm deskundig. Ik ben een blij mens!”

Hals-facelift

9,3

“De operatie heeft precies gebracht wat ik gehoopt had. De heer van der Meulen is een TOP chirurg!”

Neuscorrectie

10

“Ik ben heel erg tevreden met mijn doktor! Heel erg bedankt voor mijn nieuwe neusje!”

Bovenooglidcorrectie

10

“Had ik het maar eerder laten doen! Geweldige arts!”

Bovenooglidcorrectie

10

“Pijnloos, snel en prachtig resultaat! Bij Dr. van der Meulen ben je in goede handen!”

Bovenooglidcorrectie

8,7

“Ingreep is me 100% meegevallen! Operatie ging erg soepel en snel. Goede en vriendelijke opvang na afloop. Samengevat een fijne professionele kliniek”

Boven en onderooglidcorrectie

10

“Ik ben uitstekend geholpen door Dr. van der Meulen. Mijn vermoeide blik is weg! Ik voelde mij in veilige handen!”

Neuscorrectie

9.6

“Ik vond de adviezen heel fijn en persoonlijk. De dag van de operatie werd ik snel geholpen en werd ik bij het wakker worden goed begeleid. ”

Halsfacelift met boven en onderooglid correctie

9,8

“ik heb alleen een klein litteken van nog geen twee centimeter bij mijn oren, dat is alles. Bij mijn oogleden zie je helemaal niks. Ik ben echt mezelf gebleven. Maar ik heb nu wel een kaaklijn zonder onderkin. En als ik een selfie maak hoeft die zonnebril niet meer op: je ziet nu mijn heldere, felblauwe ogen weer.”

Ooglid correctie

9,7

“Ik kan Dr van der Meulen absoluut aanbevelen. Hij heeft goed naar mij geluisterd en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. ”