Hoe ga ik te werk?

Bij Natural Faces wordt er gewerkt aan het optimaliseren van je uitstraling. Zodat je je vol zelfvertrouwen weer van je beste kant kunt laten zien. Hieronder staat in 4 stappen beschreven hoe je dat kunt bereiken.

Stap 1: Vul ons contactformulier in

Stel me je vraag, zodat ik meteen kan laten weten of ik iets voor je kan doen.

Overweeg je een behandeling en vraag je je af of ik je kan helpen? Vul dan het contactformulier in hier onder aan de pagina. Ik zal je dan laten weten of ik iets voor je kan doen. Zo ja, dan kunnen we een afspraak maken om de opties met elkaar te bespreken.

Op de "online advies" pagina kun je ook meteen advies vragen over wat je stoort. Als je me een paar foto's stuurt laat ik je snel weten of ik kan helpen om je wensen te bereiken.


Stap 2: Eerste consult in de Velthuis kliniek 

Een eerlijk advies over wat ik (wel en niet) voor je kan doen, inclusief de risico’s.

Ik werk in de Velthuis kliniek in Amsterdam en Rotterdam. Allereerst wordt er een afspraak voor je gemaakt in de vestiging en op het tijdstip dat je het beste uitkomt. Tijdens dit eerste consult bespreken we dan samen je wensen en je verwachtingen. Doordat ik dit al een tijdje doe weet ik inmiddels wat wel en niet werkt. Ik zal je dan ook uitleggen wat ik voor je kan doen en welke behandeling mij voor jou het meest geschikt lijkt. Je krijgt eerlijk advies over wat je mag verwachten, inclusief de risico’s en het gebruikelijke herstel. De consulente van de Velthuis kliniek zal je daarna persoonlijk begeleiden in de aanloop naar de operatie.


Stap 3: De behandeling

Veilig, deskundig en met aandacht.

Ik weet dat het best spannend is om geopereerd te worden. Samen met mijn collega’s van de Velthuis kliniek doen we er daarom alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken en het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We werken volgens de strengste veiligheidsnormen en hebben aandacht voor de kleinste details. En ik doe er alles aan om de belasting voor jou zo laag mogelijk te houden. Zo kun je met een gerust hart je operatie ingaan. Je bent in goede handen.


Stap 4: Nazorg 

Ook ná de behandeling houden we contact.

Na de behandeling moet je herstellen. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan is het goed om te weten dat we er altijd voor je zijn. Buiten de reguliere controles is de Velthuis kliniek 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt. Daarnaast werk ik nauw samen met het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam of het Sint Antonius ziekenhuis in Nieuwegein, waar je in geval van nood altijd terecht kunt.

 

Spreekt je dit aan?

Als je hier meer over wilt weten en met name wat dit voor jou zou kunnen betekenen, kun je via onderstaande formulier contact met me opnemen om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Belangrijke informatie

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we het liefst nog wat meer informatie. Onderstaande velden zijn niet verplicht, maar helpen me om je aanvraag zo goed mogelijk af te handelen.

Bedankt voor je aanvraag

Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.