Wat wil je bereiken?

"Iedereen vraagt altijd of ik boos ben"

Plastisch chirurgen denken vaak in de vorm van operaties. Voor elk probleem is wel een chirurgische oplossing. Maar de meeste mensen komen niet  bij mij langs met de vraag om een specifieke ingreep. Ze komen omdat ze zich storen aan hoe ze over komen. "Ik wil er minder moe uitzien", "ik ben ineens zo snel ouder geworden", of "iedereen vraagt of ik boos of chagrijnig ben, maar dat ben ik helemaal niet, en daar wordt ik pas chagrijnig van!". 

De meeste mensen doen hun best om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Regelmatig naar de kapper en naar de tandarts, op je gewicht letten en de kleur dragen die het beste bij je past is heel normaal. Maar als je eenmaal doorhebt hoe belangrijk het is wat je uitstraalt, besef dan dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld meer overtuigingskracht te krijgen in je gezicht, of om rustiger en betrouwbaarder over te komen. En dat dat effect heeft bij iedereen die je tegenkomt.

Ik weet dat dat aspect van je natuurlijke uitstraling veel belangrijker is dan veel mensen beseffen. Daarom wil ik dus graag van je horen wat je precies wilt bereiken als je bij me komt. Je krijgt bij mij namelijk nooit bijvoorbeeld "zomaar een facelift". Het gaat om het totaal plaatje. Als je wilt weten wat de achtergrond is van hoe mensen overkomen op andere mensen, kijk dan hier.

Voorbeelden van redenen waarom mensen bij mij langskomen

Motivaties die ik vaak hoor zijn:

  • Minder moe
  • Minder boos of nors
  • Minder oud of getekend
  • Minder treurig
  • Frisser

Maar wat veel mensen niet beseffen is dat het ook mogelijk is om:

  • Overtuigender
  • Daadkrachtiger
  • Betrouwbaarder
  • Succesvoller
  • of een slimmere indruk achter te laten!

Leeftijdsadequate optimalisatie

Veel mensen zijn (en zien er uit als) 60 maar voelen zich 40. Het is een principiële denkfout om dan te proberen er als 40 uit te zien. Wat veel realistischer is, is na te streven om er goed uit te zien voor je leeftijd. Kintsugi, de filosofie van het optimaliseren met respect voor wie je bent geworden. De positieve gevolgen daarvan zijn namelijk onweerlegbaar. En dat elke dag weer, bij iedere ontmoeting die je hebt.  

Zo'n optimalisatie vraagt om een heel persoonlijke benadering. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je via het onderstaande formulier een afspraak met mij maken. 

Spreekt je dit aan?

Als je hier meer over wilt weten en met name wat dit voor jou zou kunnen betekenen, kun je via onderstaande formulier contact met me opnemen om een afspraak te maken.

Persoonlijke gegevens

Belangrijke informatie

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we het liefst nog wat meer informatie. Onderstaande velden zijn niet verplicht, maar helpen me om je aanvraag zo goed mogelijk af te handelen.

Bedankt voor je aanvraag

Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.